ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:47:52 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Acte de presentació de l'Estratègia urbana de la bicicleta de Sant Boi de Llobregat
L'Ajuntament vol incrementar el nombre de ciclistes i fer de Sant Boi una ciutat 100% ciclable

04/16/2018

Aquest dimecres, dia 18 d'abril, es presentarà públicament l'Estratègia Urbana de la Bici de Sant Boi (Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, 17.30 hores). Amb el lema 'Back to the bike', el document preveu mesures per integrar la bicicleta en la vida quotidiana de la ciutat.

La presentació anirà a càrrec de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la regidora de Mobilitat, Elena Amat. El document aborda de manera integral el foment de l'ús de la bicicleta mitjançant 5 eixos estatègics : Infraestructura ciclista, Formació, Esport i salut, Desenvolupament econòmic local i Comunicació i sensibilització.

L'acte inclourà una taula rodona amb la presència de representants de la Generalitat de Catalunya, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, la Fundació Gasol i Biciclot (veure programa adjunt).

Les persones convidades parlaran de projectes impulsats per les respectives institucions i entitats, com el carril bici de la C-245, la Bicivia, la Via Blava, el Pla d'acció contra l'obesitat infantil i el programa Cap nen o nena a Sant Boi sense saber pedalejar, respectivament.

L'Estratègia Urbana de la Bicicleta a Sant Boi és un instrument viu i obert a la participació que té com a objectiu principal incentivar el transvasament de persones usuàries del cotxe cap a la bici per poder comptar amb una ciutat i un espai públic més saludable, sostenible i segur.

L'Estratègia urbana de la bicicleta contribuirà, juntament amb els futurs Pla de seguretat viària i Pla de mobilitat urbana de Sant Boi, a incrementar el nombre de ciclistes i fer de Sant Boi una ciutat 100% ciclable .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades