ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:11:00 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament signa un conveni amb la Fundació Agbar per enfortir l'acollida de persones refugiades
L'objectiu de l'acord és donar cobertura a les necessitats bàsiques de les persones refugiades

04/23/2018

La Fundació Agbar ha atorgat un ajut de 33.286 euros a l'Ajuntament de Sant Boi per la realització del projecte "Enfortiment del sistema d'acollida a persones refugiades a Sant Boi". L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha signat el conveni amb el director de la Fundació Agbar, Eduard Pallejà, per col·laborar en el Pla Municipal d’acollida a Persones Refugiades a Sant Boi.

La Fundació Agbar aportarà 33.286 euros que es destinaran al projecte “Sant Boi Ciutat Refugi”, que neix del compromís municipal en la defensa dels drets humans i la pau i en una llarga trajectòria en l'àmbit de la cooperació, la solidaritat i la pau, així com en el procés d'acollida i integració de persones nouvingudes.

El projecte vol enfortir el sistema estatal d’acollida i d’acompanyament integral a persones refugiades al municipi, amb aposta per la plena inclusió i autonomia de les persones i famílies, a través d’un projecte d’atenció integral i especialitzat. El pla planteja l'acollida des d'una perspectiva integral que comprèn tres àmbits d'actuació: la col·laboració en la tasca d'assistència a les persones refugiades en els països d'origen i trànsit, l'acollida a la ciutat de Sant Boi i l'educació per la solidaritat i la incidència política a la ciutadania en general i a l'àmbit de l'ensenyament en especial.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades