ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:44:22 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Cinquè Segell Infoparticipa per l'Ajuntament de Sant Boi
La distinció reconeix la qualitat i la transparència del web municipal

04/27/2018

L'Ajuntament ha rebut el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local per cinquè any consecutiu. El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) com a reconeixement a les bones pràctiques dels webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i, per primer cop, diputacions. Els resultats es publiquen alMapa Infoparticipa.

L'Ajuntament de Sant Boi, amb una puntuació del 96,15%, és un dels 17 municipis catalans de més de 50.000 habitants que han obtingut el segell. Aquesta és la cinquena ocasió consecutiva que l'Ajuntament rep la distinció.

El nombre d'indicadors s'adapta als paràmetres de la Llei de Transparència accés a la informació pública i bon govern, que va entrar en vigor a Catalunya l'1 de gener de 2016. A partir dels 52 indicadors establerts (partint de la Llei de Transparència), s'atorga el Segell Infoparticipa a les poblacions que obtenen més indicadors positius en funció de la seva població (per exemple: en el cas de les localitats amb més de 50.000 habitants, s'exigeix un 95% d'indicadors positius i, en el cas dels municipis amb menys de 1.000 habitants, s'atorga a partir del 75%).

Els guardons de la cinquena edició del Segell Infoparticipa 2018 es van lliurar el 25 d'abril a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. El regidor de Projectes Europeus, Transparència i Joventut de l'Ajuntament, Marc Aguilà, va recollir la distinció.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades