ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:21:29 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La revista El Llobregat premia el Parc Sanitari de Sant Boi
El cuiner Albert Mendiola i el ciclista Sergio Garrote, finalistes a la seva categoria

05/04/2018

La revista El Llobregat ha premiat la tasca d'atenció a les persones usuàries desenvolupada pel Parc Sanitari de Sant Joan de Déu de Sant Boi. El guardó es va lliurar anit durant la celebració de la IV Gala dels Premis El Llobregat celebrada a l'Espai Maragall de Gavà.

La revista comarcal ha reconegut la tasca desenvolupada per la Comissió d'Empoderament del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu per la seva tasca de situar les persones al centre de l'atenció sanitària. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va lliurar el Premi Aigües Braves als representants del parc Sanitari de Sant Boi.

La resta de premis han correspost al Departament d'Esports de La Xarxa (Premi Aigües Cristalines), la directora de cinema Laura Ferrés (Premi a la Major Crescuda), el guitarrista de flamenc Juan Gómez 'Chicuelo' (Premi Cabal Amazònic), la Fundació Rubricatus (Premi Ribera Solidària) i la Fundació CRAM (Premi Afluent Verd). Els sis premis del certamen s'han escollit després de quatre mesos de votació popular.

El cuiner santboià Albert Mendiola i l'esportista Sergio Garrote, del Club Ciclista Sant Boi, van quedar finalistes a la categoria del Premi a la Major Crescuda. El guitarrista Chicuelo, també vinculat a Sant Boi, va obtenir el guardó de la categoria Cabal Amazònic.

Els premis de la revista El Llobregat distingeixen la tasca desenvolupada per professionals de la comunicació, personalitats, entitats i associacions del Baix Llobregat i de L'Hospitalet.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades