ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:31:19 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Protocol per una Festa Major de Sant Boi sense agressions sexistes
S'instal·laran espais d'informació i suport en horari nocturn a dues places de la ciutat

05/17/2018

L'Ajuntament de Sant Boi activarà durant els dies de la Festa Major, del 18 al 21 de maig, un protocol d'actuació contra agressions masclistes i LGTBIfòbiques a l'espai públic. Aquesta acció forma part de la campanya municipal 'Això no és amor'.

Durant les festes de la ciutat, hi haurà espais d'informació preventiva i suport en horari nocturn a la plaça de l'Ajuntament i a la plaça de l'Agricultura, amb el suport d'un equip de professionals expertes en el tema.

El Ple municipal va aprovar el mes de maig de 2017 el Protocol d'actuació davant les agressions sexistes a les festes majors i altres esdeveniments de la ciutat , com a expressió del compromís i la responsabilitat social i política de l'Ajuntament de Sant Boi per eradicar tot tipus de violència masclista a la ciutat i no tolerar cap conducta ni agressió per motiu de gènere i/o orientació afectivosexual.

El protocol, que ja va funcionar durant la Festa Major, les festes de barri i un concert de la Fira de la Puríssima de l'any passat, serveix per donar una resposta col·lectiva a qualsevol tipus d'agressió sexista, construir espais de seguretat, visibilitzar la condemna davant les actituds i conductes masclistes, evitar que aquestes quedin sense resposta i poder gaudir d'una Festa Major lliure d'agressions sexistes i LGTBIfòbiques.

Campanya 'Això no és amor'


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades