ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:04:29 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La ciutat acull unes jornades adreçades a millorar el futur i l'ocupabilitat estudiantil
La sessió inaugural ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret

05/17/2018

Sant Boi acull els dies 17 i 18 de maig les jornades PowerYou Xperience, organitzades per Human Age Institute, el Consell Català de Formació Professional i el Consell Comarcal del Baix Llobregat. L'objectiu de les jornades és que les persones participants desenvolupin l'autoconeixement i adquireixin una sèrie d'eines per facilitar la presa de decisions sobre la seva carrera professional futura. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha participat a la sessió inaugural.

La jornada del 17 de maig, PowerYou Xperience Junior, està dirigida a alumnes d'ESO i Batxillerat (en aquest cas amb la participació dels instituts Marianao, Rafael Casanova, Itaca i Rubió i Ors de Sant Boi). La jornada del 18 de maig, PowerYou Xperience, està dirigida a alumnes de Formació Professional.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha declarat que aquesta és "una iniciativa transcendental en un context social complex i exigent per tal d'ajudar les persones joves a trobar elements que els facin possible millorar el seu futur i la seva ocupabilitat" .

L'objectiu d'aquesta trobada és millorar l'ocupabilitat, potenciar el talent i afavorir el desenvolupament de capacitats i competències de l'alumnat en un entorn laboral cada vegada més competitiu i canviant. A més, representants de Recursos Humans de Laboratoris Reig Jofre, Talgo, Volkswagen, Desigual, Institut Schneider Electric de Formació i Schindler analitzaran les competències i habilitats que avui requereixen les companyies del seu talent júnior.

Les jornades compten amb la presència de Jordi Ficapal i Mestres, president del Consell Català de Formació Professional; Josep Perpinyà, president del Consell Comarcal; Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi; Núria Vallduriola, directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament del Baix Llobregat; María García, responsable d'Empleabilidad d'Human Age Institute i Pablo González, fundador i CEO de PANGEA.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades