ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:11:38 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi comparteix un projecte Erasmus+ amb Grècia, Xipre i el Regne Unit
L'objectiu d'aquesta innovadora iniciativa és reforçar la formació de persones adultes

05/23/2018

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat col·laborarà amb les localitats de Nea Smyrni (Grècia) i Limassol (Xipre) i amb l'empresa especialitzada Real Group en un innovador projecte europeu Erasmus+ en l'àmbit de l'educació. L'objectiu és aplicar una metodologia que utilitzarà la psicologia, la promoció de valors comunitaris i l'art com a eines per donar continuïtat a la formació de les persones en l'etapa adulta.

El programa es fonamenta en l'anomenat 'model d'universitat popular'. Els tres ajuntaments acolliran la prova pilot, que també comptarà amb la participació com a socis de Real Group (Regne Unit), l'empresa de materials TIC Omegatech (Atenes), la universitat Technologiko Penepistimio Kyprou, la consultora CRIA Promocions (Barcelona), la companyia de certificació Kypriaki Eteria Pistoiisis i la Comissió Nacional de la UNESCO a Grècia.

Al voltant de 50 persones de Sant Boi podran participar com a alumnes en aquest projecte. L'acció formativa serà impartida de manera voluntària per docents amb experiència en la formació de persones adultes. L'alumnat rebrà classes i assessorament presencials i virtuals i tindrà la possibilitat de comunicar-se amb docents dels altres dos països. En finalitzar el projecte, rebran una certificació europea.

El programa, que es finançarà amb fons europeus, es durà a terme durant aproximadament un any, des de principis del pròxim curs escolar fins a novembre de l'any 2019, quan es faran públics els resultats assolits als tres municipis.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades