ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:08:43 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Els Premis Ciutat de Sant Boi 2018 incorporen la categoria Accions Sostenibles i Saludables
El termini per presentar les candidatures als guardons finalitzarà aquest divendres, dia 29 de juny

06/26/2018

El pròxim divendres, dia 29 de juny, finalitzarà el termini per presentar candidatures als Premis Ciutat de Sant Boi 2018. La creació d'una nova categoria anomenada Accions Sostenibles i Saludables és la principal novetat d'aquesta edició. Per primer cop, una votació popular tindrà incidència en la concessió dels guardons.

Els Premis Ciutat de Sant Boi, que enguany estrenen logotip, es convoquen en cinc categories: Foment dels valors socials i cívics, Accions sostenibles i saludables, Economia i innovació, Premi d'Honor i Premi Especial.

Aquestes categories experimenten enguany alguns canvis respecte a anteriors edicions. Les modificacions són: la creació del Premi d'Accions Sostenibles i Saludables (en sintonia amb l'estratègia del govern municipal per posicionar Sant Boi com una ciutat saludable i sostenible), la configuració d'una categoria amb el nom de Foment dels Valors Socials i Cívics (que aplega els antics apartats de Cultura, Esport i Acció Cívica) i la incorporació del concepte Innovació a la categoria d'Economia (d'acord amb l'aposta municipal per la innovació, que ha fet Sant Boi mereixedora del distintiu Ciutat de la Ciència i la Innovació).

Votació popular a www.santboi.cat

Una altra novetat és que hi haurà una votació popular per valorar totes les candidatures nominades als Premis Ciutat de Sant Boi 2018. La ciutadania tindrà un termini de dues setmanes a partir del 9 de juliol per votar al web municipal. Els resultats de la votació popular valdran 2 punts sobre 10 en la valoració final del jurat del guardons, que està format pels portaveus dels set grups municipals i representants de les candidatures premiades en l'anterior edició.

Presentació de candidatures fins al 29 de juny

El termini per a la presentació de les candidatures finalitzarà el divendres dia 29 de juny. El formulari de presentació es pot emplenar a través del web municipal, a l'Oficina Municipal d'Atenció al Públic (OMAP) o a la Unitat de Relacions Públiques i Protocol de l'Ajuntament (tercera planta de l'Ajuntament). L'horari de l'OMAP és de dilluns a dijous de 8.30 a 19 h i divendres de 8.30 a 14 h). ( Cita prèvia )

Un reconeixement públic

Els Premis Ciutat de Sant Boi de Llobregat reconeixen des de l'any 2006 iniciatives, treballs o aportacions de persones físiques o jurídiques i organitzacions "que hagin destacat per la seva contribució" o per la seva "trajectòria exemplar" en relació als "valors de la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés o el civisme". Aquesta serà la novena edició d'uns guardons que actualment es convoquen cada dos anys.

Premis de la 8a edició


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades