ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:16:06 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi commemora el Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI
Divendres 29 de juny Can Castells Centre d'Arts acollirà un concert de Dolo Beltran, entre altres activitats

06/28/2018

El dijous 28 de juny es commemora el Dia Internacional per l'Alliberament Lèsbic, Gai, Bisexual, Trans i Intersexual (LGTBI). Per aquest motiu, els jardins de Can Castells Centre d'Art acolliran divendres dia 29, a la tarda, activitats per a tots els públics. La cantant i actriu santboiana Dolo Beltrán oferirà un concert.

La programació començarà a les 18.30 h amb un espectacle de contacontes, que anirà seguit de concerts, una "performance poètica" i activitats infantils.

18.30 h Contacontes a càrrec de la pallassa Merche8A. "Tu saps de qui t'enamoraràs?", històries sobre la diversitat de les famílies existents avui, les nombroses maneres que tenim els éssers humans per sentir i expressar l'amor i l'afecte.

19.25 h Concert: Chet .

20.25 h Pianto, "performance" poètica del llibre "Deixar anar. Soliloqui en mi sostingut", a càrrec de la poeta Sílvia Bel Fransi.

21.10 h Concert: Dolo Beltrán.

22.10 h Artistes convidats: Glitch Gyals.

De 18.30 a 20.30 h Activitats infantils: espai de lectura familiar per gaudir de contes coeducatius i de temàtica LGTBI i taller a càrrec de Karxofetes.

La nostra ciutat té un compromís explícit en la defensa dels col·lectius LGTBI i en contra de qualsevol discriminació per raó de gènere o orientació sexual. En aquest sentit, l'Ajuntament ha fet una aposta decidida pel desplegament de polítiques en aquest àmbit.

Una de les accions més detacades ha estat la realització d'una diagnosi sobre les realitats LGTBI a Sant Boi en el marc de la campanya Sant Boi és diversa . Aquesta campanya, presentada al març de 2016, ha estat pionera a Catalunya en la crida contra l'homofòbia i altres formes de discriminació per raó de gènere.Al mes de gener d'enguany es va crear, a les dependències de Can Jordana i Can Massallera, El Punt d'Informació i Assessorament LGTBI+ que ofereix atenció a les persones d'aquests col·lectius i a totes aquelles que s'hi adrecen per qüestions de diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere.

Al mes de gener d'enguany es va crear, a les dependències de Can Jordana i Can Massallera, El Punt d'Informació i Assessorament LGTBI+ que ofereix atenció a les persones d'aquests col·lectius i a totes aquelles que s'hi adrecen per qüestions de diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades