ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:02:23 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi participa en un projecte de cooperació amb municipis de la regió de Marràqueix-Safi (Marroc)
Una delegació de la regió ha visitat l'Ajuntament en en marc del projecte liderat per la Diputació de Barcelona.

07/06/2018

El dijous 5 de juliol una delegació d'alcaldes i regidors dels municipis de Ben Guerir, Sidi Raghal, Attaouya, Rass Alain i dels districtes de Menara i Gueliz de Marràqueix ha visitat l'Ajuntament en el marc d'un projecte pilot de col·laboració amb aquestes ciutats marroquines relacionat amb la participació ciutadana i la igualtat de gènere. El projecte forma part d'una iniciativa de la Diputació de Barcelona, en què col·laboren altres 9 ciutats catalanes, al voltant del reforç de la democràcia participativa local a la regió de Marràqueix-Safi.

La iniciativa de la Diputació consisteix a crear una plataforma d'intercanvi d'experiències i bones pràctiques innovadores en participació ciutadana, igualtat d'oportunitats i equitat de gènere entre les ciutats participants i aquella regió del Marroc. Està previst que, des d'ara i fins al mes de març de l'any vinent, Sant Boi treballi amb algunes d'aquestes ciutats en projectes pilot que volen aprofitar l'experiència de la nostra ciutat en aquests temes per aplicar-la als ajuntaments marroquins.

Els representants marroquins han estat rebuts per l'alcaldessa, Lluïsa Moret. Durant la visita han conegut diversos serveis i dependències municipals: el servei T'escoltem, que recull comentaris, queixes i suggeriments, pel qual han mostrat especial interès, l'Oficina Municipal d'Atenció a les Persones i el Centre de Recursos i Documentació de les Dones.

Les altres ciutats que formen part d'aquest projecte són Santa Coloma de Gramenet, que s'encarregarà d'un projecte pilot de participació i igualtat al districte de Menara-Marràqueix; Badalona; Cerdanyola del Vallès; Igualada; El Prat de Llobregat; Sant Feliu de Llobregat; Sant Pere de Ribes; Vallromanes i Vilafranca del Penedès.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades