ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:35:58 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Conveni anual de col·laboració entre Sant Boi i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament
L'Ajuntament farà aportacions per a projectes de cooperació internacional i campanyes d'emergència

07/31/2018

L'Ajuntament i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament han signat aquest dijous, dia 26 de juliol, un conveni de col·laboració. Sant Boi s'hi compromet a dur a terme diversos projectes relacionats amb la cooperació internacional per un valor global de 62.000 euros. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la presidenta del Fons Català de Cooperació, Meritxell Budó, han signat el document.

Entre les accions previstes hi ha, per exemple, donar continuïtat al projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans , una iniciativa conjunta de diversos municipis i impulsada per l'Ajuntament de Sant Boi. El projecte farà possible una gira, per diferents localitats catalanes, de defensors i defensores dels drets humans a diferents països del món (Estats Units, Mèxic, Hondures, Senegal, Myanmar, Palestina, Egipte i Guinea Equatorial), per donar a conèixer la seva situació i conscienciar la ciutadania mitjançant la seva participació en xerrades, col·loquis i exposicions.

El conveni dota de finançament el desenvolupament del Pla d'educació i formació per a la solidaritat de Sant Boi de Llobregat, que inclou accions com les commemoracions públiques del Dia Mundial de les Persones Refugiades o el Dia de la Narració Oral, la Festa del Comerç Just, l'edició de la revista municipal 'Solidària' o activitats per al desenvolupament als centres educatius..

També es preveu una aportació per a les campanyes d'emergència que es puguin realitzar al llarg de l'any a causa de catàstrofes naturals o altres circumstàncies.

Des de l'any 1990, l'Ajuntament de Sant Boi és membre del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, un organisme constituït per més de 300 ajuntaments catalans i altres institucions públiques com diputacions, consells comarcals i mancomunitats.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades