ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:08:18 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La 30a edició del festival de música Altaveu ha homenatjat la veu
El certamen ha mirat més que mai cap a Sant Boi i ha apostat per les descobertes musicals

09/10/2018

El Festival Altaveu ha celebrat aquest cap de setmana, amb un èxit rotund, la trentena edició. El certamen ha homenatjat la veu, ha consolidat l'aposta per les produccions pròpies, ha fet interessants descobertes musicals, ha mantingut l'excel·lència musical com a senya d'identitat i ha mirat més que mai cap a Sant Boi.

L'organització fa un balanç molt satisfactori d'aquesta edició, en què s'ha consolidat un model de festival públic, singular i amb futur, orientat a la descoberta de bandes i intèrprets.

'Alça la veu', un espectacle singular

La producció pròpia 'Alça la veu', en què han participat diferents operadors musicals locals, ha estat un gran èxit de crítica i públic. Aquest espectacle ha reflectit la singularitat d'un certamen que ofereix propostes difícils de trobar en altres contextos i ha reivindicat la veu com a instrument de creació i actitud musical. Hi han participat, entre d'altres, la santboiana Dolo Beltran, Quimi Portet, Enric Montefusco, Rupert Ordorika, Roger Mas, Maria Arnal o Marcel Bagès.

Com a festival de música públic, compromès amb el seu entorn, el programa de l'Altaveu ha mirat més que mai cap a Sant Boi, amb propostes com 'Alça la veu', Sant Boi Urban Dance o 'De Vilaboi a Federico'.

Descoberta i excel·lència musical

El certamen ha fet interessants descobertes musicals i ha comptat amb actuacions de gran qualitat com les de la banda santboiana Trau, Brighton 64, Morgane Ji, Boytoy, The Zephyr Bones, Anna Ferrer, Vieux Farka Touré, Ferran Palau o El Petit de Cal Eril.

Al llarg dels tres dies de programació, l'Altaveu ha estat un esdeveniment dedicat a la cultura musical en un sentit ampli, amb activitats paral·leles com una Fira del Disc, xerrades i un minicicle de cinema.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades