ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 08:58:18 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi acull durant l'estiu activitats per a la millora de l'èxit educatiu
Una trentena d'alumnes dels instituts han participat en un programa de reforç

07/24/2018

Una trentena de joves de Sant Boi de Llobregat han participat, durant la primera quinzena de juliol, en les activitats de millora d'èxit educatiu organitzades per l'Ajuntament a L'Olivera, l'equipament de la ciutat dedicat a la formació.

Aquestes activitats formaven part del programa Ilusiónate , que té com a objectiu dur a terme plans de reforç en les matèries instrumentals durant el mes de juliol. El Ministeri d'Educació i Formació Professional finança aquesta iniciativa en el marc d'un programa més general anomenat Proeducar.

L'alumnat de Sant Boi, derivat des dels instituts, ha participat en activitats com l' escriptura en grup d'un guió dramàtic , cinefòrums i debats, jocs basats en l'ús del llenguatge o la resolució de problemes matemàtics i informàtica aplicada a la creació d'elements gràfics com logotips o portades de CD.

Les sessions de treball han permès reforçar els coneixements de les matèries instrumentals d'una manera lúdica, alhora que fer deures i treballs d'estiu amb el suport del professorat a l'aula.

El nivell de satisfacció de l'alumnat ha estat d'un 4,22 sobre 5. Hi ha destacat la valoració rebuda per la tasca del personal docent de suport a l'estudi.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades