ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:26:58 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Llocs i jocs, la nova proposta del Laboratori d'Art Comunitari (LAC)
En aquesta ocasió el LAC reflexiona sobre el joc i les relacions humanes.

09/21/2018

Del 15 de setembre al 22 de desembre es pot visitar a Can Castells Centre d'Art una nova exposició del Laboratori d'Art Comunitari (LAC). La mostra porta per nom "Llocs i Jocs" i aplega treballs creatius al voltant de l'espai públic, el joc i les relacions humanes. En el LAC, col·lectius socials amb una especial situació de risc i artistes de diferents disciplines treballen plegats per obrir camins, des de l'art i la creativitat, cap a una societat més justa i cohesionada.

En aquesta nova mostra de treballs, els col·lectius participants, amb el santboià Eduardo Ruíz com a comissari de la mostra, han treballat a través de l'art conceptes que obren debats i ajuden a qüestionar i trencar prejudicis negatius en la societat.

VíDEO

7 propostes artístiques"Si no fos humà desitjaria ser". Un viatge interior de la nostra identitat, a càrrec del col·lectiu d'Artistes del carrer Benito Menni dirigit per Zita Rodriguez i Núria Descalzo.

"Si no fos humà desitjaria ser". Un viatge interior de la nostra identitat, a càrrec del col·lectiu d'Artistes del carrer Benito Menni dirigit per Zita Rodriguez i Núria Descalzo.

"Joc Net". El joc al llarg de la vida, una peça animada audiovisual a càrrec de Llar d'Avis Sant Josep i el col·lectiu Semilla de Trigo amb Helena Garcia Ulldemolins i Llith Monzonillo com a coordinadores.

"Llocs de paraules". Poemes sobre espais de joc de Veus de poetes, a càrrec de Cysko Muñoz.

"Una nova regla del joc". L'artista Albert Llobet ha treballat amb persones usuàries del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i del Centre Obert Don Bosco una proposta sobre les normes dels jocs.

"Hotel d'insectes". Un projecte del Taller municipal d'arts del CCCA, amb Christian Alonso i Anna Claret, que ha volgut treballar la biodiversitat amb diferents materials reciclats.

"Pasando testigo". Vídeos i dibuixos sobre desitjos no realitzats de la Clínica d'aguts i subaguts de Sant Boi amb la col·laboració de Montse Toribio i Toni Magnet i la coordinació de Javier Salas.

"Ourselves", de l'artista Laura del Valle, una proposta d'opinió i reflexió amb les xarxes socials com a eines de suport.

#lac18

#cccasantboi

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades