ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:27:13 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi renova la seva distinció com a 'Ciutat de la Ciència i la Innovació'
Aquest reconeixement estatal permet reforçar les polítiques innovadores al municipi

09/13/2018

El Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats ha renovat la distinció de Sant Boi de Llobregat com a 'Ciutat de la Ciència i la Innovació'. Els municipis que compten amb aquest reconeixement formen part de l'Associació Red Innpulso (ARINN), una xarxa estatal de ciutats que s'han distingit pel suport a la innovació als seus territoris.

L'any 2010, Sant Boi de Llobregat va ser un dels primers municipis que van aconseguir aquest distintiu, que s'ha de renovar de manera periòdica. Entre les 16 ciutats que ho han fet ara hi ha, per exemple, València, Valladolid, Donosti, Gijón, Santander, Cáceres, Terrassa o Viladecans.

La xarxa Innpulso és un espai de trobada que impulsa polítiques públiques innovadores mitjançant la col·laboració entre ajuntaments que comparteixen experiències, projectes, informació i recursos. 64 ciutats en formen part actualment.

La presència de Sant Boi des de l'any 2010 ha permès dur a terme polítiques innovadores al municipi mitjançant el treball en xarxa amb altres ciutats, el coneixement compartit i un reforç de la capacitat d'influència i posicionament en fòrums de decisió.

Sant Boi i la innovació

L'Ajuntament de Sant Boi destaca per les seves polítiques innovadores en àmbits com l'eficiència energètica, l'emprenedoria social, la participació ciutadana, la planificació i avaluació de polítiques públiques, la gestió forestal sostenible o la promoció de la igualtat de gènere i les accions contra la violència masclista i en defensa de les persones LGTBI+.

Sant Boi de Llobregat forma part del Consell Rector de la xarxa Innpulso durant el període 2018-2020. Per això, el passat mes de juliol la ciutat va acollir una sessió (a la fotografia) d'aquest òrgan de govern executiu, que va comptar amb la presència d'alcaldes, alcaldesses i representants institucionals de les 8 ciutats que hi són representades.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades