ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:59:18 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La bandera de l'orgull bisexual va penjar diumenge del balcó de l'Ajuntament




Sant Boi es va sumar a la commemoració del Dia Internacional de la Bisexualitat

09/21/2018

L'Ajuntament de Sant Boi es va sumar diumenge, dia 23 de setembre, a la commemoració del Dia Internacional de la Bisexualitat. Durant tota la jornada, la bandera de l'orgull bisexual va penjar del balcó de la Casa de la Vila i, al vespre, els colors de l'arc de sant Martí es van projectar sobre la façana de l'Ajuntament.

La bisexualitat és l' orientació sexual referida al desig sexual i/o romàntic cap a les persones amb independència del seu gènere, no necessàriament de la mateixa forma, amb la mateixa intensitat ni al mateix temps. Segons estudis recents, la major part de la població sembla ser almenys lleugerament bisexual, ja que té certa atracció cap a ambdòs gèneres, tot i que se'n sol preferir un.

La col·locació de la bandera i la projecció de l'arc de sant Martí són gestos públics de compromís amb la igualtat d'oportunitats, amb la diversitat i amb la garantia dels drets de totes les persones, amb independència de la seva orientació sexual.

L'Ajuntament de Sant Boi considera com una prioritat política la reivindicació dels drets de les persones LGTBI+ (lesbianes, gais, bisexuals, transexuals, intersexuals...) i l'expressió pública de la 'tolerància zero' contra la discriminació.

El compromís permanent amb la diversitat d'identitats i opcions sexuals i de gènere s'expressa principalment mitjançant la campanya municipal 'Sant Boi és diversa' i mitjançant l'adhesió a les jornades que se celebren internacionalment per conscienciar la població sobre aquesta temàtica.

L'Ajuntament va posar en marxa el passat mes de gener un Punt d'd'Informació i Assessorament LGTBI+ i organitza per al darrer trimestre d'enguany un espai de conversa i debat sobre feminisme, igualtat i LGTBI+ .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades