ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:18:24 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nou punt d'autoreparació de bicicletes a la plaça de l'Ajuntament
El dispositiu funciona mitjançant l'aplicació mòbil PVERDE

10/16/2018

Sant Boi ha estrenat el primer punt d'autoreparació de bicicletes ('bike tool'). S'ha instal·lat a l'aparcament de vehicles de la plaça de l'Ajuntament com a prova pilot. L'Ajuntament segueix treballant perquè la bici sigui cada cop més un mitjà de transport habitual a Sant Boi.

El 'bike tool' és una estructura vertical tancada que conté una bomba d’aire per inflar les rodes , un tornavís, alicates i altres estris que permeten a les persones usuàries reparar les seves bicicletes de forma fàcil i còmoda.

Per utilitzar aquest dispositiu, cal registrar-se gratuïtament a l'aplicació mòbil (app) PVERDE . En el moment de fer-lo servir, s'ha de tenir el 'bluetooth' activat i introduir el codi que hi ha al dispositiu. D'aquesta manera es desbloqueja la porta i es pot accedir a les eines. L'aplicació indica a les persones usuàries quin és el 'bike tool' més proper a la seva ubicació.

L'Ajuntament de Sant Boi continua treballant en l' estratègia per estendre l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport habitual i aconseguir que el 5% dels desplaçaments que es fan a la ciutat siguin amb bicicleta.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades