ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:21:05 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Un nou servei centralitza l'atenció integral a les necessitats de les empreses i comerços de Sant Boi
L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i el Comerç (OAE) està situada a l'entrada de l'Ajuntament

10/15/2018

Aquest dilluns, dia 15 d'octubre, ha entrat en servei l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i el Comerç (OAE) de Sant Boi. El funcionament d'aquest espai (virtual i presencial) implica una nova forma coordinada d'atendre i assessorar les persones emprenedores del municipi. L'OAE facilitarà l'obertura d'empreses i comerços a Sant Boi i la consolidació dels negocis existents.

L'OAE centralitza la feina de tots els àmbits municipals que donen servei a l'activitat empresarial i comercial de la ciutat, que hi treballen de manera coordinada per oferir una atenció integral i de proximitat. 40 persones pertanyents a 6 àmbits de gestió estan implicades en el funcionament de l'oficina.

Gestió electrònica i gestió presencial

L'OAE compta amb un espai virtual de nova creació. Les persones emprenedores, les empreses i els comerços s'hi poden informar i fer tots els tràmits i gestions relacionats amb la seva activitat. En cas que es necessiti ajuda addicional, l'OAE ofereix també atenció presencial (amb cita prèvia).

Funcionament integrat amb l'OMAP

El nou espai d'atenció presencial està situat a l'entrada de l'Ajuntament i funciona de manera integrada amb l'OMAP, que és l'oficina d'atenció ciutadana general a Sant Boi.

Suport per a l'inici de noves activitats econòmiques

La nova oficina té com a objectiu, per una banda, assessorar i donar suport a les persones emprenedores que vulguin iniciar una activitat econòmica al municipi. Tots els tràmits necessaris per obrir un negoci (com els que tenen a veure amb el pla d'empresa o amb les llicències d'obres i activitats) es realitzaran a partir d'ara en aquest espai.

Accions per consolidar les empreses del municipi

L'OAE també impulsarà, per una altra banda, accions per consolidar les empreses i els comerços locals que ja estan en funcionament.La sol·licitud de subvencions o l'ampliació de les instal·lacions són algunes de les qüestions sobre les quals la nova oficina ofereix assessorament i suport.

Jornada de presentació del servei

Per a aquest dimarts, dia 16 d'octubre, està previst un acte de presentació de l'OAE adreçat a empreses, comerços, enginyeries, consultories, gestories, immobiliàries i entitats bancàries (Sant Boi Centreserveis, 9 hores).

Vídeo


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades