ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:37:56 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nous punts d'asssessorament per a l’eficiència energètica als mercats de Sant Boi
L'objectiu principal del servei és ajudar a reduir la factura energètica de la ciutadania

10/24/2018

Aquesta setmana han entrat en funcionament els Punts d’Assessorament per a l’Eficiència Energètica (PAE) dels mercats de Sant Boi. Aquest nou servei municipal té com a principal finalitat contribuir a combatre la pobresa energètica.

Els Punts d’Assessorament per a l’Eficiència Energètica posen a disposició de la ciutadania informació per garantir el dret d'accés als subministraments bàsics d'aigua, gas i electricitat a les persones i famílies en situació de risc d'exclusió residencial.

Amb l’arribada de la tardor i la baixada de les temperatures es multiplica la demanda d’informació sobre els consums d’energia a les llars i sobre el risc d’exclusió residencial.

En aquest sentit, la Llei de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica prohibeix a les companyies subministradores tallar el servei per impagament si aquest es produeix per manca de recursos econòmics. A més, obliga a mantenir el servei de llum, gas i aigua mentre duri la situació de vulnerabilitat o de dificultat econòmica.

Persones i famílies destinatàries

Els Punts d’Assessorament per a l'Eficiència Energètica s’adrecen a tota la població de Sant Boi, però especialment a aquelles persones que consideren que les seves factures poden presentar anomalies o irregularitats (a causa de tarifes poc clares o lectures irregulars, per exemple), que tenen situacions de dependència o estimen que poden ser beneficiàries del bo social.

Els Punts d’Assessorament per a l’Eficiència Energètica (PAE) estaran en servei dos o tres dies per setmana a cadascun dels mercats municipals (La Muntanyeta-Centre, Sant Jordi i Torre de la Vila) i al mercat de Ciutat Cooperativa.

Horaris

Addicionalment, la ciutat segueix comptant amb el Punt d'Assessorament per l'Eficiència Energètica, que dona servei gratuït a la ciutadania tot l'any a través dels Serveis Socials Municipals.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades