ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:59:16 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Policia Local canviarà d'uniforme a partir del mes de desembre
L'acte de presentació del nou vestuari ha tingut lloc aquest dilluns, dia 12 de novembre

11/12/2018

Aquest dilluns, dia 12 de novembre, s'ha presentat el nou uniforme que la Policia Local de Sant Boi vestirà a partir de principis de desembre. Totes les policies locals de Catalunya han de portar en breu termini de temps un mateix model d'uniformitat bàsica, per plasmar la coordinació de les seves activitats en una imatge més homogènia.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret; el tinent d'Alcaldia de Territori i Desenvolupament Econòmic, José Ángel Carcelén; i l'intendent en cap del Servei de Policia Local de Sant Boi, Albert Vilatarsana.

El nou uniforme és de color blau nit i consta de camisa, caçadora, pantalons i impermeable d'aquest color. El cinturó, els mitjons, les sabates o botes i els guants són negres.

Tant la camisa com la caçadora i l'impermeable duen serigrafiada al pit esquerre la paraula 'Policia' en color blanc i al pit dret, l'escut del cos. A l'esquena, les paraules 'Policia' i 'Sant Boi' i, per sota, quatre quadres. A la part alta de la màniga esquerra es mostra la bandera de Catalunya en posició horitzontal i les espatlles es mostren en groc fluor d'alta visibilitat. La Policia Local de Sant Boi conservarà la gorra actual.

Característiques comunes

El canvi d'uniforme està motivat per una resolució del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, de 15 de juny de l'any 2017. La Llei 4/2003, de 7 d'abril, d'ordenació del sistema de seguretat pública de Catalunya, determina que la coordinació de l'activitat de les policies locals s'ha d'estendre, entre d'altres, a l'establiment de les característiques comunes dels uniformes, per garantir l'efectivitat operativa i la identificació pública de les policies locals.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades