ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:29:33 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi de Llobregat esdevé Municipi Aliat d'UNICEF
UNICEF valora el compromís de la ciutat per construir un municipi que té en compte els drets dels infants

12/21/2018

L'Ajuntament i UNICEF Comitè Espanyol han signat aquesta setmana un document que reconeix la condició de Sant Boi de Llobregat com a Municipi Aliat. UNICEF valora el compromís de Sant Boi per treballar de manera estable i coordinada en pro d'infants i adolescents des de la perspectiva dels seus drets.

La consideració de Sant Boi com a Municipi Aliat suposa la voluntat del municipi d'esdevenir, en un futur, Ciutat Amiga de la Infància, reconeixement previst al Programa Ciutats Amigues de la Infància d'UNICEF Comitè Espanyol. Alhora, reconeix la implicació de l'Ajuntament a difondre els principis que defensa UNICEF.

La signatura del document implica desenvolupar al municipi iniciatives com ara l' enfocament de treball ALIA , que preveu portar a terme nous projectes i accions que contribueixin a la participació de la ciutadania (també els nens i les nenes) en les polítiques locals d'infància i adolescència i a construir aliances i xarxes de diferents sectors de la societat a favor de la infància.

Sant Boi ja treballa per aquests objectius amb iniciatives com el Consell d'Infància , que ha participat entre altres iniciatives en el disseny de diversos parcs de jocs infantils de la ciutat.

Han signat el document l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i la presidenta d'UNICEF Comitè Catalunya, en representació d'UNICEF Comitè Espanyol, Anna Floch.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades