ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 12:48:43 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La guia 'A Sant Boi som eficients' apropa a les llars informació per reduir la factura d'energia i aigua
Estalviar energia redueix la despesa econòmica i contribueix a millorar el medi ambient

11/21/2018

L'Ajuntament ha actualitzat la guia 'A Sant Boi som eficients'. Inclou informació i consells per facilitar l'estalvi d'energia i aigua a les llars de Sant Boi i reduir la despesa de les famílies. El document dona pautes per interpretar la nova factura elèctrica i el bo social que ha entrat en vigor l'any 2018.

La guia està disponible en format digital al web municipal i en paper , als Punts d'atenció i assessorament a l'eficiència energètica (als mercats municipals i a Cal Ninyo), als casals i a l'Oficina Municipal d'Atenció a les Persones (OMAP).

El cost de l'energia elèctrica s'ha incrementat un 60% en els últims 10 anys i això té importants efectes, tant en l'economia municipal com en la domèstica. Igualment, durant l'abril del 2017 es va assolir un nou rècord de concentració de gasos d'efecte hivernacle a l'atmosfera, fet que intensificarà els efectes del canvi climàtic.

Per fer-hi front, fa anys que l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha endegat actuacions d'estalvi i eficiència energètica per reduir despesa corrent en energia i disposar de més recursos per invertir en els serveis municipals amb vocació de servei públic. Les accions aplicades als edificis i serveis municipals i a l'enllumenat públic estan permetent estalviar 3.450 t de CO2 eq. i 1.000.000 d'euros en despesa energètica l'any.

Els coneixements adquirits per l'Ajuntament en relació a aquesta temàtica també poden ésser d'utilitat per estalviar energia a les llars , i, per això, els posa a disposició pública amb la guia 'A Sant Boi som eficients'.

Millorar l'eficiència energètica dels serveis i les dependències municipals, però també de les més de 30.000 llars que hi ha a Sant Boi, és la millor forma de disminuir la despesa econòmica i, al mateix temps, contribuir a la millora del medi ambient .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades