ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:42:11 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Cambra de Comerç de Barcelona i l'Ajuntament col·laboraran per impulsar l'activitat econòmica a Sant Boi
Han signat un protocol d'intencions per oferir nous serveis a les empreses de la localitat

11/26/2018

L'Ajuntament de Sant Boi i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona han signat aquest dilluns, dia 26 de novembre, un protocol d'intencions per col·laborar en l'impuls de l'activitat econòmica a Sant Boi mitjançant la futura posada en marxa d'una bateria d'accions adreçades a les empreses de la localitat.

Àmbits de col·laboració

Els àmbits de col·laboració descrits al protocol són, entre altres, la iniciació a l'exportació i l'obertura de nous mercats, la formació empresarial continuada, l'assessorament per a la millora de la competitivitat dels comerços, el suport a l'emprenedoria, l'orientació financera, la promoció de l'associacionisme als polígons industrials o la col·laboració amb el programa de Garantia Juvenil.

Col·laboració públicoprivada

L'Ajuntament i la Cambra de Comerç comparteixen una llarga trajectòria de promoció de l'activitat econòmica i de suport a les empreses locals i consideren de gran utilitat compartir recursos i concertar actuacions del sector privat i el sector públic per impulsar l'activitat econòmica al territori.

El conveni ha estat signat pel tinent d'Alcaldia de Territori i Desenvolupament Econòmica de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, José Ángel Carcelén; el director gerent de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, Xavier Carbonell, i el president del Consell de la Delegació de la Cambra al Baix Llobregat, Carles Guilera.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades