ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/26/2021 09:12:55 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Els Cinemes Can Castellet inicien una nova etapa amb una oferta diversificada i preus més baixos
La nova empresa operadora, Benecé Produccions, gestiona els Cinemes Girona de Barcelona

01/23/2019

Els Cinemes Can Castellet han estrenat etapa amb Benecé Produccions com a empresa gestora. En aquesta nova singladura, a més del cinema comercial, les sales de Sant Boi programen pel·lícules en versió original, ofereixen documentals temàtics i preparen per al futur festivals, cinema d'autor, estrenes exclusives i altres esdeveniments relacionats amb la creació fílmica endiversos formats i gèneres.

Des de fa unes setmanes es poden veure a les sales pel·lícules en versió original durant la darrera sessió dels dimarts i els diumenges. Al febrer s'iniciarà, a més, la projecció de documentals d'art produïts especialment per al cinema. La vida i obra de Van Gogh donarà el tret de sortida a aquesta programació que continuarà amb Degas (març), Picasso(abril), Leonardo da Vinci (maig), Klimt (juny) i Rembrandt (juliol).

En aquesta nova etapa el preu de les entrades ha baixat. Dilluns, dimarts i dijous, valen 5,70 €, els divendres i festius, 6,5 € i els dimecres (dia de l'espectador) i les sessions en versió original, 4,5 €. L'entrada per a la gent gran té un cost de 4,80 €.

Al febrer està previst que comencin visites guiades adaptades a tots els públics (dues per setmana) a les instal·lacions per conèixer com és un cinema per dins, la cabina de projecció i els mecanismes que permeten que un film es vegi en una gran pantalla. Les visites seran al matí i es completaran amb la projecció d'una pel·lícula. Cal fer la reserva a la taquilla o al telèfon 93 661 61 14.

De cara als mesos vinents, els cinemes estan treballant per ser subseu del Festival Filmets de curtsmetratges que es fa cada any a Badalona i en la creació d'un festival de cinema sobre la ment humana , des de qualsevol dels seus vessants.

El nou operador de les sales gestiona també els Cinemes Girona de Barcelona, referents d'un nou model de sales de cinemes concebudes com a centres culturals dedicats al llenguatge audiovisual en un sentit ampli. Aquesta nova filosofia es traduirà en el disseny de propostes i programes formatius que faran servir la imatge en moviment com a vehicle d'expressió artística i eina pedagògica per a les noves generacions.

Els cinemes s'obren en aquesta nova etapa a les dinàmiques ciutadanes per acollir-hi i complementar iniciatives i projectes d'entitats i col·lectius de la ciutat com d'altres impulsats des de l'Ajuntament. L'equipament també es farà ressò de la vitalitat de la creació audiovisual santboiana a través de projectes de col·laboració amb els realitzadors i realitzadores locals.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades