ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:20:16 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Finalitzen les obres del nou accés per a vianants de Ciutat Cooperativa
L'actuació urbanística ha permés la creació d'una nova plaça al passeig d'Eduard Toldrà

12/18/2018

Les obres de construcció del nou accés de vianants a Ciutat Cooperativa (de la carretera BV-2002 al carrer Lluís Companys i el carrer Eduard Toldrà) han finalitzat. L'objectiu dels treballs ha estat substituir les jardineres, escales i rampes existents per unes de noves més amables i totalment accessibles.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, i el regidor del Districte, Javier López, van visitar dissabte el nou accés a Ciutat Cooperativa acompanyats de veïnat i membres del Consell de Districte. Les obres van començar fa un any.

Un gran talús enjardinat ha resolt el desnivell de més de 6 metres d'altura que ha esdevingut la principal façana del barri . El projecte ha incorporat un ascensor que connecta els carrers Lluís Companys i Eduard Toldrà. Els elements de connexió que constitueixen aquest espai (escales, rampes i ascensor) garanteixen una connexió adaptada de tot l'espai urbà amb l'objectiu de reduir l'impacte ambiental de l'actuació.

Nova plaça

La urbanització ha comportat també la creació d'una nova plaça al final del passeig d'Eduard Toldrà que permetrà la instal·lació d'ascensors a les finques adjacents (el finançament anirà a càrrec de les comunitats de veïns).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades