ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2020 07:35:50 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Let's Wo+Men: un projecte esportiu per trencar barreres de gènere i de manca de confiança
Ajuntament, Diputació de Barcelona i UE Santboiana col·laboren en la iniciativa

01/02/2019

Sant Boi ha posat en marxa un programa de promoció esportiva pensat per desenvolupar habilitats i transmetre valors en el món de l'esport femení i masculí. Let's Wo+Men és una iniciativa de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament que compta amb la col·laboració de la Unió Esportiva Santboiana.

Gràcies a aquest programa, 80 nens i nenes dels equips de rugbi sub-12 i sub-16 de l'entitat participen durant quatre mesos en tallers formatius on s'incideix en valors com la paciència, l'empatia, la sensibilitat, la vulnerabilitat, la força, la perseverança o el lideratge.

Let's Wo+Men entén aquests valors com a qualitats que cal transmetre tant als nens com a les nenes, que són útils tant per a la pràctica esportiva com per a la vida i que ajuden a crear referents per a la comunitat.

L'objectiu de Let's Wo+Men és trencar barreres de gènere i prevenir riscos com la pressió de l'èxit, el culte a la imatge, el bullying , la hipersexualització o l'abandonament de la pràctica esportiva, un fenomen que provoca altes taxes de sedentarisme.

Sant Boi de Llobregat és un dels 3 municipis catalans on es du a terme el programa Let's Wo+Men. La iniciativa combina dues prioritats: aprofitar el potencial dels nens i de les nenes i fomentar la pràctica esportiva com a instrument de salut , benestar i cohesió social.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades