ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 02:10:07 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Aquest Nadal la plaça de la Generalitat llueix amb mitjons de colors que s'il·luminen a la nit
Entitats i escoles del barri de Marianao s'han encarregat de la decoració

12/28/2018

El passat 15 de desembre es va inaugurar a la plaça de la Generalitat una instal·lació efímera d'il·luminació nadalenca que es podrà visitar durant aquestes festes nadalenques. L'objectiu principal és generar una experiència singular que transformi l'ús i la percepció col·lectiva d'aquest espai.

En aquesta acció participativa han participat centenars de persones, principalment nois i noies de les diferents escoles i entitats del barri, tot decorant un miler de mitjons de Nadal que ara es poden veure penjats a la plaça.

Els mitjons són un element molt present a les festes nadalenques per transportar regals i desitjos. També són una peça de vestir personal que, en aquesta intervenció significa la participació de cadascuna de les persones en un projecte comunitari.

La instal·lació ha estat fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i l'escola ELISAVA, la Fundació La Caixa i les següents entitats i escoles del barri: Fundació Marianao, AV Marianao El Poblet, Ampa i Escola Gaudí, Ampa i Escola Marianao, Ampa i Escola Vicente Ferrer, Tots som Santboians, Percussió Can Paulet, Ocioteka de la fundació Cassià Just, DID, Plataforma TDAH Sant Boi, Casa de Sevilla i Acadèmia Forma.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades