ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2020 05:35:18 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament contracta 58 persones en un nou pla d'ocupació
El programa integra accions d'experiència laboral i accions de formació

01/22/2019

Un grup de 58 persones ha començat a treballar aquest mes de gener en un pla d'ocupació destinat a persones amb dificultats d'inserció laboral. Les persones contractades faran tasques de millora de l'espai públic i de desenvolupament de polítiques relacionades amb el medi ambient.

Els contractes son de 6 i 12 mesos, en funció de les característiques del pla d'ocupació. La majoria de les persones contractades (43) es dedicaran a realitzar tasques relacionades amb el manteniment de l'espai públic de la ciutat (parcs, jardins, zones verdes i reparació de mobiliari, entre altres tasques). La resta son 15 dones, en situació d'atur de llarga durada, que es dedicaran a informar la ciutadania respecte a bones conductes relacionades amb el medi ambient i l'eficiència energètica.

Treball i formació

Les persones contractades han estat seleccionades per l'Ajuntament, en base a un llistat facilitat per l'Oficina de Treball de la Generalitat de Sant Boi, en el marc del programa municipal d'ocupació Treball i Formació. Aquest programa integra accions d'experiència laboral i accions de formació. L'objectiu es millorar l'ocupabilitat de les persones contractades.

El programa Treball i Formació s'adreça, a grans trets, a tres perfils diferents: persones amb risc de patir una situació d'atur de llarga durada, dones majors de 52 anys en situació de vulnerabilitat i persones que perceben la Renda garantida de ciutadania. L'import global d'aquest nou pla d'ocupació municipal s'apropa al milió d'euros. El programa està cofinançat pel Fons Social Europeu, el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades