ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2020 06:05:56 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi rep 15.000 euros de l'Estat per reforçar la lluita contra la violència masclista
El municipi desenvolupa un conjunt d'accions per combatre aquesta xacra social

01/23/2019

La Secretaría de Estado de Igualdad del Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad ha concedit a l'Ajuntament de Sant Boi una aportació de 15.000 euros per desenvolupar el Pacte d'Estat contra la violència de gènere. La Junta de Govern Local va aprovar ahir dimecres, dia 23 de gener, l'acceptació d'aquesta aportació amb l'objectiu de reforçar les accions municipals que ja es desenvolupen.

El Pacte d'Estat contra la violència de gènere preveu, entre altres coses, la recuperació de les competències sobre violència de gènere per part dels ajuntaments.

Amb aquests fons, l'Ajuntament de Sant Boi podrà reforçar les polítiques que desenvolupa en relació amb la lluita per la igualtat i contra la violència masclista, una xacra social que malauradament pateixen encara masses dones a la nostra societat.

D'aquesta manera es preveu incrementar l'esforç en els serveis municipals i accions concretes com la campanya 'Això no és amor', que han fet de Sant Boi un municipi referent en aquesta matèria.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades