ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2020 06:22:07 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


'Tres Pajaritas Azules' reconeixen l'excel·lència de Sant Boi en la recollida selectiva de paper i cartró
La ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha lliurat aquesta distinció a l'alcaldessa, Lluïsa Moret, en un acte celebrat a Madrid

02/08/2019

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha rebut aquest dijous, dia 7 de febrer, un nou reconeixement públic per l'excel·lència i la millora contínua de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró. La ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha lliurat el guardó a l'alcaldessa, Lluïsa Moret, durant l'acte oficial del programa 'Pajaritas Azules 2019'. El tinent d'Alcaldia de Ciutat Sostenible, Josep Puigdengolas, també ha assistit a l'acte.

Sant Boi ha assolit l'excel·lència en el reciclatge de paper i cartró. L'Ajuntament ha rebut per primer cop Tres Pajaritas Azules . Només 19 entitats locals de les 40 distingides en aquesta edició han obtingut aquest reconeixement, el màxim que concedeix el programa.

L'entitat ASPAPEL organitza el programa Pajaritas Azules, considerat internacionalment com el Premi Europeu del Reciclatge de Paper. Pajaritas Azules és un programa anual d'assessorament, avaluació i reconeixement de la qualitat de la gestió municipal en la recollida selectiva per al reciclatge de paper i cartró, enfocat a la millora contínua en el marc d'una economia circular del paper.

Les entitats distingides cada any obtenen una, dues o tres 'Pajaritas Azules' segons un barem objectiu d'avaluació. La baremació de Sant Boi ha augmentat enguany i l'ha permès aconseguir tres 'Pajaritas Azules' en lloc de dos. La principal raó és que la ciutat ha augmentat en un 20% en un any la quantitat de kilos de paper i cartró per habitant recollida selectivament (de 16,08 a 19,42 kg/hab).

L'acte de lliurament ha estat presidit per la ministra per a la Transició Ecològica,Teresa Ribera, i pel president d'ASPAPEL, Jordi Mercader. Entre les entitats locals distingides amb tres 'Pajaritas Azules' hi ha, a més de l'Ajuntament de Sant Boi, els ajuntaments de Barcelona, Lleida, Cádiz, Vitòria-Gasteiz, León o Soria, entre d'altres.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades