ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/12/2020 07:09:05 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nous aparells per facilitar la pràctica esportiva de persones amb mobilitat reduïda severa
Gràcies al conveni que signen anualment l'Ajuntament i l'empresa Ilunion Bugaderies de Catalunya

02/20/2019

El poliesportiu La Parellada compta amb dos nous aparells destinats a facilitar la pràctica esportiva de les persones amb mobilitat reduïda. Un d'ells és una cadira de rodes adaptada per a les dutxes de l'equipament; l'altre, una grua que permet el trasllat als vestidors de persones amb mobilitat reduïda severa.

L'empresa Ilunion Bugaderies de Catalunya ha cedit a l'Ajuntament aquests dos aparells en el marc del conveni de col·laboració que signen anualment (en aquest cas, corresponent a l'any 2018).

Ilunion ha aportat en anys anteriors altres dispositius per facilitar l'accessibilitat universal a Sant Boi, com ara les cadires de rodes que es fan servir a les jornades de sensibilitat escolar o d'esport inclusiu, i un bucle magnètic que s'utilitza a l'OMAP per millorar les condicions de so per a les persones amb discapacitat auditiva que porten un audífon o un implant coclear.

Ilunion Bugaderies de Catalunya treballa al terrirtori per afavorir la integració laboral de les persones amb discapacitat. A Sant Boi de Llobregat, gestiona des de fa més d'una dècada una bugaderia industrial on treballen 228 persones (el 91%, persones amb discapacitat, i gairebé la meitat d'aquestes, de Sant Boi i l'entorn immediat).

El conveni anual amb aquesta empresa estableix, entre altres qüestions, compensacions en espècie derivades del contracte signat l'any 2004 que va permetre la gestió i explotació d'un equipament com a bugaderia industrial per donar feina a persones amb discapacitat.

Entre les accions que es financen anualment hi ha també activitats formatives i de capacitació per a persones de Sant Boi i l'entorn amb diversitat funcional, orientades cap al tipus de tasques que l'empresa preveu necessitar en el futur a la bugaderia o per a altres serveis.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades