ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 08:35:46 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El nou servei públic de bicicletes elèctriques e-Bicibox ha entrat en funcionament
La ciutat compta amb dos mòduls, amb capacitat per a 14 bicicletes cadascú, situats a l'aparcament de l'estació de FGC i a la ronda de Sant Ramon

02/13/2019

Aquest dimarts, dia 12 de febrer, ha entrat en funcionament el nou servei públic de bicicletes elèctriques conegut com e-Bicibox. Sant Boi compta amb dos mòduls d'estacionament exclusius, iguals als que s'utilitzen per a l'abonament Bicibox, situats a l'aparcament de l'estació de FGC i a la ronda de Sant Ramon (prop de la C-245). La capacitat és de 14 vehicles cadascun.

L'objectiu de l'abonament e-Bicibox és fomentar l'ús quotidià de la bicicleta com un mode de transport sostenible, per a qualsevol tipus de desplaçament i per a qualsevol ciutadà. Per això, e-Bicibox ofereix bicicletes elèctriques.

D'entrada, aquest servei impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona s'estén per onze municipis, i es podrà agafar la bicicleta a qualsevol d'aquests municipis i retornar-la a qualsevol altre durant el mateix dia. Més endavant, s'ampliarà el nombre de municipis metropolitans adherits al servei.

L'abonament e-Bicibox dona dret a disposar, com a màxim durant un dia, d'una bicicleta elèctrica compartida i ocupar una plaça d'estacionament als mòduls e-Bicibox.

L'abonament del servei inclou una quota de 30 euros l'any i una tarifa segons franges temporals d'ús. Els primers 30 minuts són gratuïts i, a partir d'aquí, cada mitja hora costarà 50 cèntims (fins a un màxim de 5 hores). Per fer ús del servei cal un registre previ i una targeta d'identificació.

Les condicions del servei es poden consultar al web de Bicibox


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades