ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 08:45:47 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Pla d'ocupació per reforçar les tasques de neteja als barris
És un dels nou programes ocupacionals previstos els pròxims mesos a la ciutat

02/19/2019

11 persones de Sant Boi que estaven a l'atur han començat a treballar aquest dimarts, dia 19 de febrer, per reforçar les tasques de la neteja viària als barris de la ciutat. El programa Enfeina't és un dels nou programes ocupacionals que es duran a terme a la ciutat al llarg dels pròxims mesos.

Les persones contractades mitjançant el programa Enfeina't (sis dones i cinc homes) faran durant un any tasques com netejar les voreres i els escossells, buidar papereres, repassar l'estat de les àrees de contenidors de residus o reforçar la neteja de les places de la ciutat.

Aquest programa és un pla d'ocupació exclusivament adreçat a persones en situació d' atur de llarga durada , que compta amb una subvenció per valor de 308.000 euros del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i del Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social.

L'Ajuntament farà un seguiment i acompanyament de les persones contractades per facilitar una bona adaptació a la feina i el retorn posterior al mercat laboral ordinari.

650 persones de la ciutat que tenen dificultats per incorporar-se al laboral podran participar els pròxims mesos en un total de nou iniciatives (plans d'ocupació i dispositius d'orientació i inserció laboral) subvencionades per diverses administracions.

El programa Treball i Formació va ser, a principis de gener, la primera d'aquestes iniciatives que es va posar en marxa (52 persones contractades, subvenció de 963.000 euros). El programa Enfeina't ha estat la segona.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades