ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2020 07:25:51 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Dos nous programes ocupacionals es posen en marxa a la ciutat
Un dels objectius és reforçar les tasques d'intervenció immediata per millorar l'espai públic als barris

03/27/2019

13 persones de Sant Boi que estaven a l'atur s'han incorporat a treballar temporalment a l'Ajuntament de Sant Boi durant la primera quinzena del mes de març.

Els seus contractes s'han formalitzat en el marc de dues iniciatives ocupacionals : el programa Treball als barris (subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya) i el Programa complementari de foment de l'ocupació local (subvencionat per la Diputació de Barcelona).

El programa Treball als Barris inclou un pla d'ocupació que s'ha posat en marxa aquesta mateixa setmana. 6 persones, contractades per a un període de sis mesos, han començat ja a reforçar les tasques d' intervenció immediata per a la millora de l'espai públic als barris .

7 persones més es van incorporar el dia 1 de març per fer (durant 12 o 22 mesos, segons el cas) treballs de caràcter tècnic en diferents departaments municipals , gràcies al Programa complementari de foment de l'ocupació local. Les seves feines estan relacionades, per exemple, amb el sistema d'informació per a la gestió de la recollida selectiva de residus i la neteja viària, el desenvolupament del pla de mobilitat urbana, la dinamització sociocultural o la contractació pública.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades