ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/06/2020 01:45:44 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Clip audiovisual sobre activisme amb motiu del Dia Mundial de la Justícia Social
El Colectivo de Mujeres de Matagalpa protagonitza el quart clip del projecte SBAct!

02/21/2019

Aquest dimecres, dia 20 de febrer, s'ha celebrat el Dia Mundial de la Justicia Social. Coincidint amb aquest esdeveniment, el projecte SBAct! ha publicat un clip audiovisual dedicat al Colectivo de Mujeres de Matagalpa.

L'Ajuntament de Sant Boi treballa en pro de la justícia social per mitjà de diferents projectes i iniciatives. Aquestes iniciatives afavoreixen les capacitats de les persones per accedir a un futur en igualtat d'oportunitats, garanteixen els drets bàsics de les persones més vulnerables o promouen l'activisme i la conciència social de la ciutadania.

Aquest darrer és el cas, per exemple, del projecte SBAct! , que està duent a terme una sèrie de clips audiovisuals per recollir les lluites de diferents activistes que han passat per Sant Boi i han deixat el seu testimoni de compromís. En poc més d'un minut, cada clip explica aspectes clau de l'activisme d'aquestes persones.

En aquest cas, una representant del col·lectiu comparteix en el quart clip del projecte allò que constitueix l'essència de la justícia social , aprofitant la seva visita a la ciutat per participar en una sessió de debat sobre la situació al país.

Des de 2018, l'Ajuntament col·labora amb el Colectivo de Mujeres de Matagalpa en un projecte d'autoconstrucció d'habitatges dirigit especialment a dones joves, on es recuperen tècniques i materials locals en la construcció d'una biblioteca per a la comunitat.

Dia Mundial de la Justicia Social

L'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar, l'any 2007, que el 20 de febrer de cada any es commemoraria el Dia Mundial de la Justícia Social, reconeixent que el desenvolupament social i la justícia social són indispensables en la consecució i el manteniment de la pau i la seguretat. En el marc d'aquests compromisos, el Ple municipal de febrer farà una lectura commemorativa d'aquesta diada.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades