ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 08:24:20 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Conveni per instal·lar a Sant Boi dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics
Les ubicacions prioritzaran la connectivitat amb les principals infraestructures viàries

03/26/2019

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i el vicepresident de Transport i Mobilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Antoni Poveda, han signat aquest dimarts, dia 26 de març, un conveni de col·laboració per instal·lar en un futur a Sant Boi dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Per mitjà del conveni, l'AMB es compromet a instal·lar i gestionar a Sant Boi de Llobregat, en un futur, un punt de recàrrega ràpida i un punt de recàrrega semiràpida. Cadascun d'ells comptarà amb dues places d'estacionament per a vehicles elèctrics. Aquests dos nous punts formaran part del Servei d'Electrolineres de l'AMB i funcionaran amb l'aplicació mòbil AMB Electrolineres.

En un principi, les ubicacions previstes són la zona blava del carrer de Josep Torras i Bages i la ronda de Sant Ramon (cantonada carretera de la Santa Creu de Calafell). Aquests dos indrets del municipi tenen una bona connectivitat amb les principals infraestructures viàries de l'entorn i per això s'han escollit provisionalment a l'espera d'una confirmació definitiva un cop es disposi del projecte.

El conveni signat aquest dimarts s'inscriu en les accions previstes per fomentar la implantació de vehicles elèctrics (vehicles d'emissions zero) per avançar cap a una mobilitat més sostenible i de baixes emissions i cap a una millor qualitat de l'aire.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades