ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 08:39:10 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi, segon lloc en 'Lideratge i compromís institucional' als Premis Bikefriendly 2019
Els guardons, impulsats per la Red de Ciudades por la Bicicleta, premien els esforços dels municipis en favor de l'ús de la bicicleta

03/04/2019

L'Ajuntament de Sant Boi ha quedat classificat en segona posició al rànking de candidatures millor puntuades als Premis Bikefriendly 2019 en la categoria de 'Lideratge i compromís institucional'. La Red de Ciudades por la Bicicleta impulsa aquests guardons per reconèixer l'esforç dels municipis en l'impuls de l'ús quotidià de la bicicleta i per compartir bones pràctiques i experiències nacionals i internacionals.

Un total de 39 candidatures s'han presentat als guardons en aquesta edició en alguna de les 4 categories convocades: 'Lideratge i compromís institucional'. 'Infraestructura ciclista', 'Educació i promoció' i 'Bicieconomia'.

La categoria de 'Lideratge i compromís institucional' premiava els esforços per al disseny i desenvolupament d'instruments i recursos per fomentar l'ús de la bicicleta. Sant Boi hi ha quedat classificada en segon lloc, per darrere només de Sevilla i per davant de ciutats com Saragossa, Bilbao o València.

La ciutat va aprovar l'any 2018 una Estratègia urbana de la bicicleta que planteja accions perquè el 5% dels desplaçaments urbans es facin amb bicicleta.

El jurat ha tingut en compta el caràcter innovador de les accions realitzades pels ajuntaments, l'impacte real, la replicabilitat en altres llocs i el nivell de participació a nivell local.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades