ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 07:57:03 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Un audiovisual difon la lluita de l'activista Marisa Franco, defensora dels drets de les persones migrants
La campanya SBAct treballa per una cooperació transformadora

03/08/2019

L'Ajuntament ha fet públic el cinquè clip audiovisual de la sèrie "SBAct!", que recull les lluites de diferents activistes que han passat per la ciutat de Sant Boi. La protagonista és aquest cop la nord-americana Marisa Franco, lluitadora pels drets de les persones migrants.

Clip

La campanya vol donar a conèixer les històries d'aquestes persones defensores dels drets humans , tot posant en relleu el seu vincle amb Sant Boi de Llobregat. Pretén, d'una banda, visibilitzar resistències transformadores d'arreu del planeta i, de l'altra, generar espais de solidaritat i compromís.

El cinquè clip de la sèrie es fa públic coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Dones i, com els anteriors, està clarament vinculat als Objectius de Desenvolupament Sostenible, particularment a l'Objectiu 5: "Aconseguir la igualtat entre els gèneres i apoderar a totes les dones i les nenes" i a l'Objectiu 10: "Reduir la desigualtat en i entre els països".

Activista pels drets de les persones migrants i contra les deportacions

Maria Franco és la protagonista del clip. Nascuda i crescuda als Estats Units d'Amèrica, es defineix com a "dona xicana queer d'Arizona" i lluita en contra de les deportacions i pels drets de les persones migrants, i també pels drets civils, drets de les dones, drets de les treballadores de la llar i drets LGTBI+. Forma part de l'organització d'activistes Mijente: "pro-black, pro-woman, pro-queer, pro-poor" i fou líder de la campanya #Not1MoreDeportation.

Marisa Franco va ser una de les defensores de drets humans que van participar en la setena edició de Ciutats Defensores dels Drets Humans . A Sant Boi va participar en el Fòrum d'Alumnes Defensors i Defensores dels Drets Humans que es va fer el dia 9 d'octubre de 2018 a Can Massallera.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades