ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/12/2020 07:13:25 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La UAB atorga a Sant Boi el Segell Infoparticipa 2018 amb una puntuació de 100
Aquesta certificació pública reconeix bones pràctiques de qualitat i transparència als webs municipals

03/14/2019

L'Ajuntament de Sant Boi ha rebut aquest dimecres, dia 13 de març, el Segell Infoparticipa concedit per la Universitat Autònoma de Barcelona. El lliurament dels guardons d'aquesta edició ha tingut lloc en el decurs d'un acte públic presidit per la rectora de la UAB, Margarida Arboix. Sant Boi de Llobregat ha obtingut la puntuació màxima.

És el sisè any consecutiu que l'Ajuntament de Sant Boi rep el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. La puntuació aconseguida ha estat aquest cop superior a la dels dos anys anteriors i ha arribat a 100.

L' acte de lliurament ha comptat amb la presència del tinent d'Alcaldia de Governança i Qualitat democràtica, Juan Antonio Tamayo, i el regidor de Transparència, Marc Aguilà.

El Segell Infoparticipa és una certificació que atorga anualment el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per reconèixer les bones pràctiques dels webs dels ajuntaments i administracions públiques locals.

La puntuació s'atorga després d'analitzar 52 indicadors establerts a partir de la Llei de Transparència accés a la informació pública i bon govern. Els resultats es publiquen al Mapa Infoparticipa .

La catedràtica d'Ètica de la UAB Victòria Camps presideix el Consell Certificador del Segell Infoparticipa, que en la sisena edició, correponent a l'any 2018, ha concedit el Segell Infoparticipa a 98 ajuntaments , 4 consells comarcals i 3 diputacions. 32 ajuntaments han aconseguit la puntuació màxima


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades