ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 07:50:48 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La consultora de màrqueting i ètica empresarial,Txell Costa, parla dels lideratges horitzontals al Fòrum empresarial
Un centenar de representants del teixit empresarial de la ciutat han assistit a la 17a edició de la trobada

03/19/2019

El dimarts 19 de març ha tingut lloc la 17a edició del Fòrum empresarial de Sant Boi. En aquesta ocasió la ponent ha estat l'especialista en màrqueting i ètica empresarial, Txell Costa , que ha defensat els valors ètics de la cultura empresarial a la ponència titulada 'Lideratges ètics, lideratges amb ànima'.

Durant la seva intervenció, Txell Costa s'ha referit al fet que "el context empresarial ha canviat molt, una realitat que exigeix més flexibilitat i lideratges creatius i més generosos". Les empreses que incorporen aquests nous lideratges són "més professionalitzades i valoren les persones que prenen decisions motivadores en el treball en equip".

La ponent també ha dit que "en el lideratge horitzontal, tots i totes som conscients de la nostra influència i responsabilitat". En aquest sentit "el lideratge d'avui indica el camí a seguir, sap delegar, mobilitza els equips i treballa per una visió col·lectiva dels projectes"

A la presentació de l'acte, l'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha recordat que "el Fòrum empresarial és un espai consolidat i d'intercanvi d'iniciatives entre el teixit empresarial de Sant Boi". S'ha referit al fet que "Sant Boi té una estratègia de ciutat compartida que ens posiciona a l'entorn metropolità en els àmbits de la logística, els concessionaris d'automòbils i el sector sociosanitari. En aquestes trobades han sortit moltes idees i col·laboracions que el fan ser un espai útil i necessari"

El Fòrum empresarial de Sant Boi és un punt de trobada periòdic de l'Ajuntament amb el teixit empresarial de la ciutat per mantenir obert un marc de relacions mútues i de foment de l'economia. Aquesta edició del Fòrum ha tingut lloc a l'hotel Frontair Congress.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades