ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 08:43:03 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament col·labora amb la campanya d'emergència pel cicló de Moçambic
Nacions Unides ha estimat que 1,5 milions de persones estan patint els efectes del cicló

03/28/2019

L'Ajuntament col·labora amb la campanya d'emergència del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament en resposta a la crisi humanitària generada pel cicló Idai a Moçambic. L'Ajuntament de Sant Boi aportarà 1.000 euros per ajudar a donar resposta als efectes de les inundacions, sumant-se així a la campanya d'emergència que ha posat en marxa el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD).

L'Ajuntament col·laborarà econòmicament amb la campanya d'emergència després que el FCCD hagi fet una crida als ajuntaments i les institucions supramunicipals per sumar-se a aquest procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada. L'objectiu de les campanyes d'emergència del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament és la "reconstrucció postemergent", és a dir, acompanyar els esforços que el propi país ha començat a dur a terme amb l'acompanyament de la cooperació internacional.

Nacions Unides ha estimat que 1,5 milions de persones estan patint els efectes del cicló tropical en primera persona al sud-est d'Àfrica. Des del Fons Català es canalitzarà el suport a la regió a través de les entitats que estan treballant a la zona afectada, mitjançant respostes d'acció humanitària i de reconstrucció post-emergència destinades a la població afectada pel cicló que ha assolat el sud-est d'Àfrica.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades