ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 08:56:55 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


80 noves parades als mercats ambulants de Sant Boi
L'oferta dels 'mercadillos' incorpora sectors de venda com els petits electrodomèstics, la decoració de la llar o les eines i recanvis

04/03/2019

Els mercats ambulats de Sant Boi incrementen l'activitat a partir d'aquesta primera setmana d'abril. 80 nous llocs de venda s'han sumat a l'oferta dels 'mercadillos' del municicipi, que amb un total de 385 parades en funcionament arriben així a gairebé el 100% d'ocupació global.

L'obertura de noves parades ha permès incorporar nous sectors de venda (petits electrodomèstics, minerals, decoració i objectes de regal o eines i recanvis) i diversificar els que ja hi eren presents.

L'increment de l'oferta comercial es produeix després d'una campanya de captació de paradistes a altres mercats de la província de Barcelona realitzada durant els mesos de febrer i març.

Sant Boi de Llobregat compta amb 4 mercats ambulants que funcionen a les immediacions dels mercats municipals de La Muntanyeta, Sant Jordi i Torre de la Vila i a la Ciutat Cooperativa.

L'oferta d'aquests mercats està relacionada majoritàriament amb l' equipament de la llar i de la persona . Es munten un cop o dos per setmana segons els casos (Ciutat Cooperativa, els dimarts i els dissabtes; Torre de la Vila, els dijous; La Muntanyeta, els dissabtes; i Sant Jordi, també els dissabtes)

L'activitat generada pels 'mercadillos' potencia la compra de proximitat als mercats municipals i genera un major fluxe de persones a les àrees més comercials de la ciutat.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades