ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/12/2020 07:10:51 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi busca projectes empresarials innovadors per potenciar els serveis municipals
Els ajuntaments de la xarxa Innpulso llancen una Consulta al Mercat per promoure la Compra Pública Innnovadora

05/14/2019

Sant Boi de Llobregat i la resta de ciutats integrants de la xarxa estatal Innpulso han llançat conjuntament una Consulta al Mercat per executar Projectes d'Innovació relacionats amb la gestió dels residus urbans, la prestació de serveis socials per a gent gran i la transformació digital dels ajuntaments.

La Consulta al Mercat s'emmarca en una estratègia d'aquesta xarxa estatal de ciutats de ciència i innovació per a la promoció conjunta de la Compra Pública Innovadora (CPI).

L'objectiu dels ajuntaments és localitzar idees innovadores que ja hagin estat testades però que, malgrat això, no hagin arribat al mercat (o no s'hagin expandit prou) i que puguin ajudar a satisfer les necessitats dels municipis en els àmbits dels residus urbans, els serveis socials a gent gran i la transformació digital.

Les ciutats de la xarxa Innpulso consideren que aquest procediment pot ser una eina molt eficaç de col·laboració público-privada per potenciar la I+D+i empresarial i, alhora, la millora dels serveis públics .

La consulta és, en la pràctica, un procés de diàleg amb empreses proveïdores d'idees i solucions innovadores que podrien concretar-se en futurs processos de contractació pública, tot aprofitant les ajudes previstes per altres administracions per donar suport a la Compra Pública d'Innovació.

Les empreses interessades a prendre part en la consulta tenen temps fins al dia 14 de juny per emplenar el formulari de participació.

Sant Boi també ha aprovat recentment una instrucció que preveu incloure en els contractes municipals clàusules per impulsar polítiques socials, ambientals i d'innovació.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades