ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 08:47:21 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Conveni de col·laboració amb l'associació Sant Boi Empresarial
L'objectiu és contribuir a potenciar l'activitat econòmica al municipi

06/06/2019

L'Ajuntament i l'Associació d'empresaris local Sant Boi Empresarial han signat aquest dijous, dia 6 de juny, un conveni de col·laboració. L'objectiu de l'acord és fomentar accions a la ciutat per donar suport a l'empresariat local com a motor de l'activitat econòmica.

Per mitjà del conveni, l'Ajuntament de Sant Boi es compromet a atorgar una subvenció per dur a terme jornades tècniques i de formació per a l'empresariat local, tallers i altres activitats socials. També es vol treballar conjuntament per potenciar l'activitat econòmica al municipi i aprofitar sinergies entre les empreses locals.

L'Associació Sant Boi Empresarial es va constituir l'any 2014. L'integren empreses i persones autònomes de sectors d'activitat molt variats. Totes elles desenvolupen la seva activitat a Sant Boi.

Entre els objectius de l'associació hi ha la promoció de les relacions empresarials locals, la generació de marcs de debat per potenciar els interessos col·lectius de l'empresariat, el foment de la economia local i la creació de comissions de treball amb l'Ajuntament de Sant Boi per abordar les necessitats del teixit empresarial, especialment als polígons industrials.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades