ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/20/2020 10:09:19 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El projecte ‘A la feina amb tu’ acompanya 100 persones de Sant Boi cap a la inserció laboral
És un nou dispositiu per millorar l'ocupabilitat de la ciutadania local

06/03/2019

Un nou dispositiu d’acompanyament per facilitar la inserció laboral de persones en situació d'atur s'ha posat en marxa a Sant Boi. El dispositiu forma part del projecte “A la feina amb tu”.

100 ciutadans i ciutadanes de Sant Boi rebran orientació laboral i participaran en tallers de recerca de feina i en activitats de prospecció en empreses. D’aquesta manera, podran millorar la seva ocupabilitat i la seva autonomia per poder buscar feina amb millors perspectives d’èxit.

Aquesta iniciativa ocupacional s’adreça específicament a persones en situació d’atur d’entre 18 i 65 anys. El projecte té prevista una durada global d’un any i fins al mes de juliol es durà a terme la selecció de les persones participants (Més informació: Club de Feina-Masia Torre Figueres, c/ Pau Claris, 14, de 9.30 a 13.30 h).

El projecte 'A la feina amb tu' està subvencionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i coordinat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat. Hi participen els municipis de Sant Boi, El Prat, Viladecans, Gavà i Castelldefels.

Programes ocupacionals

L’Ajuntament gestiona aquest any altres 9 programes ocupacionals subvencionats que proporcionaran una ocupació temporal o orientació laboral a 650 persones de Sant Boi.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades