ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/20/2020 05:06:49 PM
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El projecte ‘A la feina amb tu’ acompanya 100 persones de Sant Boi cap a la inserció laboral
És un nou dispositiu per millorar l'ocupabilitat de la ciutadania local

06/03/2019

Un nou dispositiu d’acompanyament per facilitar la inserció laboral de persones en situació d'atur s'ha posat en marxa a Sant Boi. El dispositiu forma part del projecte “A la feina amb tu”.

100 ciutadans i ciutadanes de Sant Boi rebran orientació laboral i participaran en tallers de recerca de feina i en activitats de prospecció en empreses. D’aquesta manera, podran millorar la seva ocupabilitat i la seva autonomia per poder buscar feina amb millors perspectives d’èxit.

Aquesta iniciativa ocupacional s’adreça específicament a persones en situació d’atur d’entre 18 i 65 anys. El projecte té prevista una durada global d’un any i fins al mes de juliol es durà a terme la selecció de les persones participants (Més informació: Club de Feina-Masia Torre Figueres, c/ Pau Claris, 14, de 9.30 a 13.30 h).

El projecte 'A la feina amb tu' està subvencionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i coordinat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat. Hi participen els municipis de Sant Boi, El Prat, Viladecans, Gavà i Castelldefels.

Programes ocupacionals

L’Ajuntament gestiona aquest any altres 9 programes ocupacionals subvencionats que proporcionaran una ocupació temporal o orientació laboral a 650 persones de Sant Boi.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades