ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 08:49:09 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'estiu comença amb millores en les línies de bus a Sant Boi
Novetats a les línies L77, L72 i L78 per oferir un millor servei i més cobertura territorial

06/27/2019

El dilluns dia 1 de juliol l’AMB posarà en servei diverses millores i modificacions en tres línies de la xarxa de Bus Metropolità que passen per Sant Boi. L77, L72 i L78 estrenaran canvis que tenen com a objectiu oferir un servei ampliat, més eficaç i amb una major cobertura sobre el territori.

L77: connexió tot l’any amb la platja de Gavà Mar

La línia L77 (Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí-Aeroport Josep Tarradellas-El Prat) allarga el recorregut com l'estiu passat fins a l'avinguda d'Europa de Gavà Mar perquè es pugui arribar a les platges metropolitanes de Gavà sense canviar de línia. L'ampliació, però, aquest cop no es limitarà a la temporada d'estiu, sinó que es mantindrà durant tots els mesos de l'any.

També s’ha millorat l’horari del servei, ajustant-lo a hores de sortida exactes cada 30 minuts. Les de Sant Joan Despí es realitzaran als minuts 15’ i 45’ de cada hora, i les de Gavà Mar a les hores en punt i als minuts 30’. El servei funcionarà des de les 5:15 del matí fins a les 23:00 de la nit.

L72 i L78: millor integració amb la resta de modes de transport

La línia L72, que connecta Ciutat Cooperativa amb Camps Blancs, millorarà la comunicació amb l’Hospital de Sant Boi mitjançant una circulació més directa per la ronda de Sant Ramon fins al Parc Sanitari de Sant Joan de Déu. A més, aquesta línia oferirà un servei de bus més directe cada dia des de Ciutat Cooperativa fins a la plaça d’Espanya de Barcelona.

Una altra millora afectarà la línia L78, que comunica Sant Boi amb el Prat de Llobregat. Aquest servei modificarà el recorregut per donar més cobertura i incrementarà la intermodalitat en transport públic al centre de la nostra ciutat. La línia incorpora un itinerari per l’avinguda de General Prim i el carrer de Baldiri Aleu (el que fins ara feia la línia L72) i ofereix al barri de Camps Blancs una nova connexió amb El Prat i amb altres línies de transport.

Més informació: Twitter @Mobilitat_AMB, Facebook @MobilitatAMB i APP gratuïta AMB mobilitat (informació a temps real d'itineraris i freqüències de pas)


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades