ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 08:20:31 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nou programa ocupacional per a la millora i el manteniment de l'espai públic
Sant Boi acull en l'actualitat vuit programes ocupacional subvencionats per altres administracions

07/02/2019

39 persones de Sant Boi que estaven a l’atur han començat a treballar temporalment a l’Ajuntament de Sant Boi gràcies al Programa Treball als Barris, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Durant sis mesos, col·laboraran en tasques de millora i manteniment de l'espai públic .

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, els ha donat la benvinguda en nom de l'Ajuntament aquest dimarts, dia 2 de juliol, a l'equipament municipal de La Gralla. Les 39 persones es van incorporar aquest dilluns a la feina, que duran terme a la Brigada Municipal.

Aquest mes han començat a treballar també a l'Ajuntament 5 persones més. En aquest cas, faran treballs de caràcter tècnic i de consergeria a diferents departaments municipals durant un període de dotze mesos, gràcies al Programa complementari de foment de l'ocupació local, subvencionat per la Diputació de Barcelona.

L’Ajuntament de Sant Boi acull en l’actualitat vuit projectes ocupacionals amb suport econòmic d'altres administracions (plans d'ocupació amb contractació temporal i dispositius d'orientació i inserció laboral). 147 persones estan treballant temporalment gràcies a aquests programes (Treball i Formació, Treball als Barris, Ubicat, 30 Plus, Enfeina't, Singulars i Foment de l'ocupació local, a més dels cursos de formació ocupacional).

Programes ocupacionals per a persones vulnerables

L'aposta política de l'Ajuntament de Sant Boi per prioritzar l'obtenció de programes ocupacionals adreçats col·lectius vulnerables de la ciutat ha permès històricament obtenir cada any un volum important de subvencions destinades a aquesta finalitat. Les aportacions econòmiques externes ajuden a millorar l'ocupabilitat i a combatre situacions de vulnerabilitat de les persones beneficiàries.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades