ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/24/2020 06:49:49 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Aquest estiu famílies de Sant Boi acullen nens dels camps de refugiats sahrauís
L'Ajuntament col·labora amb l'Associació Sant Boi d'Infants Sahrauís en aquesta iniciativa solidària

07/18/2019

Aquest estiu sis famílies de Sant Boi acullen sis nens sahrauís que han viatjat des d'Algèria per passar les vacances. L'Ajuntament ha signat un conveni amb l'Associació Sant Boi d'Infants Sahrauís (ASBIS) perquè, en el marc del projecte Vacances en Pau, aquests nens puguin gaudir de la ciutat i participar en activitats lúdiques i educatives.

El dimecres 17 de juliol, l'alcaldessa Lluïsa Moret ha rebut les famílies i els nens (entre 9 i 13 anys) que passaran l'estiu a la nostra ciutat. El projecte Vacances en Pau té una llarga trajectòria al nostre país. Consisteix en l'acolliment temporal a càrrec de famílies de nens i nenes que viuen en campaments de refugiats del Tindouf (Algèria).

D'aquesta manera els nens poden gaudir durant dos mesos d'un estiu diferent del que tenen on viuen habitualment, llocs en què poden arribar als 50 graus de temperatura, amb una família que els ofereix una estada agradable i la possibilitat de conèixer nous costums, noves llengües i rebre una alimentació equilibrada i assistència mèdica. A més participaran en casals i camps esportius.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades