ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/15/2020 02:28:37 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La bandera de l'orgull bisexual penja avui del balcó de l'Ajuntament
Sant Boi se suma un cop més a la commemoració del Dia Internacional de la Bisexualitat

09/23/2019

L'Ajuntament de Sant Boi se suma aquest dilluns, dia 23 de setembre, a la commemoració del Dia Internacional de la Bisexualitat. Durant tota la jornada, la bandera de l'orgull bisexual penjarà del balcó de la Casa de la Vila i, al vespre, els colors de l'arc de sant Martí es projectaran sobre la façana de l'Ajuntament.

L'objectiu d'aquesta commemoració és donar visibilitat a la diversitat d'orientacions sexuals i seguir fent costat a la lluita contra la discriminació del col·lectiu LGTBI+.

La col·locació de la bandera i la projecció de l'arc de sant Martí són gestos públics de compromís amb la igualtat d'oportunitats, amb la diversitat i amb la garantia dels drets de totes les persones, amb independència de la seva orientació sexual.

L'Ajuntament de Sant Boi considera com una prioritat política la reivindicació dels drets de les persones LGTBI+ (lesbianes, gais, bisexuals, transexuals, intersexuals...) i l'expressió pública de la 'tolerància zero' contra la discriminació.

El compromís permanent amb la diversitat d'identitats i opcions sexuals i de gènere s'expressa principalment mitjançant la campanya municipal 'Sant Boi és diversa' i amb l'adhesió a les jornades que se celebren internacionalment per conscienciar la població sobre aquesta temàtica.

L'Ajuntament compta des de gener de 2018 amb un Punt d'd'Informació i Assessorament LGTBI+ . Al maig es van instal·lar a dues cruïlles els dos primers semàfors inclusius LGTBI+ de la ciutat.

Més informació: Instagram @santboiesdiversa

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades