ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/15/2020 12:46:32 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi s'adhereix a la Declaració per una Agenda Urbana de Catalunya
L'Ajuntament vol situar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides en el centre de les polítiques municipals

10/04/2019

El Ple municipal ha aprovat l'adhesió de Sant Boi a la Declaració per una Agenda Urbana de Catalunya. L'Ajuntament valora que aquest instrument de planificació estratègica situa en el centre del debat públic les polítiques urbanes vinculades als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030. Uns objectius que guiaran també les polítiques de Sant Boi durant els propers anys.

El dimecres dia 25 de setembre es van complir 4 anys de l'aprovació per part de Nacions Unides de l' Agenda 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible , que són el full de ruta assumit internacionalment per garantir la sostenibilitat de la vida de les persones.

Un any després, a Quito, Nacions Unides va aprovar la Nova Agenda Urbana , que va obrir el camí per assolir un model de desenvolupament urbà sostenible des de les perspectives social, ambiental i econòmica.

A Catalunya, la Declaració per una Agenda Urbana de Catalunya impulsada per la Generalitat expressa el compromís formal de seguir aquesta mateixa línia d'objectius, comptant amb la participació dels governs locals i el teixit social i econòmic del país.

El Ple municipal de Sant Boi expressa en la seva moció d'adhesió la conformitat amb els principis innovadors inclosos en aquesta declaració, els seus compromisos i els seus eixos temàtics de treball. S'hi recullen els cinc pilars sobre els quals es construeixen els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030: persones, planeta, pau, prosperitat i aliances .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades